Om meg

Jeg har en bachelorgrad i ernæringsfag og en bachelorgrad i medier og kommunikasjon. Per i dag arbeider jeg som selvstendig næringsdrivende, hovedsakelig som frilansjournalist og ernæringsrådgiver. I 2017 skal jeg studere til å bli Personlig Trener.

Jeg tilbyr ulike tjenester innen kostveiledning og ernæringsfaglige konsulenttjenester til privatpersoner, bedrifter og institusjoner. I tillegg tilbyr jeg ulike journalistiske oppdrag, foredrag og andre relevante arbeidsoppgaver innen informasjons- og kommunikasjonsfaget. Jeg er også trenings- og kostholdsblogger under Side2.no (Mediehuset Nettavisen)

Utdanning

Atlantis Medisinske Høgskole: Bachelor i Ernæring 2010 -2013
Høgskolen i Oslo: Bachelor i Medier og kommunikasjon 2007 – 2010
Akademiet for Personlig Trening: Personlig Trener (ferdig utdannet i løpet av 2017)

Et utvalg av tidligere oppdrag

Prosjektleder: kantineveileder for videregående skoler, Møre og Romsdal fylkeskommune (2014-2015). Bok: Kantinehåndboka 2015.
Foredragsholder: kosthold ved natt- og skiftarbeid, protein og proteininntak, Politihøgskolen (2015)
Foredragsholder: “Ernæring i media”, høstseminaret for Norsk forening for ernæringsfysiologer (2014)
Foredragsholder: “Helsekommunikasjon og helsejournalistikk”, Høgskolen i Oslo og Akershus (2013 –      )
Webredaktør og skribent: Bedretrent.no (en del av Proteinfabrikken.no) (2014 –    )
Skribent: Akademiet for Personlig Trening (2015 –    )
Skribent og ernæringsrådgiver: Shape Up, KamillePuls, DetNye (2013 –    )
Skribent: Treningsforum.no (2013 – 2015)
Kostholdsplan: ukesmenyer til klienter med utregnet næringsinnhold (2013 –      )
Kostveiledning: private konsultasjoner, mailoppfølging, etc. (2013 –      )

Diverse kurs og seminarer

Fagseminar: Matallergi og intoleranse (Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter 2013)
Fagseminar: Hvordan lykkes bedre som kostholdsveileder? (Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter 2014)
Fagseminar: Idrettsernæring (Olympiatoppen 2014)
Fagseminar: Matvaremerking og kosthold – forstår vi hva vi spiser? (Forbrukerrådet, Polyteknisk forening Helse / Livsgrunnlag og miljøtrusler, Legeforening og NITO 2014)

ommeg