Kostholdsfilosofi

Kroppen klarer seg ikke uten mat og drikke. Derfor er kosthold, ernæring og matvalg noe som på en eller annen måte angår oss alle.

Et sunt kosthold er et næringsrikt og variert kosthold som bidrar til å utvikle og vedlikeholde kroppens funksjoner, og som er med på å gi deg energi og overskudd i hverdagen. Likevel kan det være er vanskelig å gi et enkelt fasitsvar på hva som er «det riktige kostholdet» som gjelder for alle. Dette skyldes ganske enkelt fordi vi alle forskjellige, med forskjellige kroppstyper og ernæringsbehov, vi liker forskjellig mat, noen har matallergier eller matintoleranse og så videre. Hva man spiser og drikker handler også om psykologiske faktorer som blant annet hva slags forhold man har til egen kropp og mat.

Jeg er derfor opptatt av å møte hvert menneske og hjelpe personer basert på deres ønsker, mål, behov og forutsetninger til å finne et næringsrikt kosthold som man selv kan leve med. Jeg tenker helhetlig og tar hensyn til både fortid, nåtid og fremtid.

Kost og ernæring skal ikke være noe som skal føles belastende, men være en naturlig del av din livsstil og som bidrar til matglede fremfor matfrykt.

epler